Diagnoseactiviteiten Rijpma Equipment naar DiagnosES

DiagnosES neemt met ingang van 1 mei alle diagnoseactiviteiten over van Rijpma Equipment.

DiagnosES is de nieuwe onderneming van Eric Streurman, tot voor kort verbonden aan Rijpma Equipment. Hij zal de verkoop, ondersteuning en ontwikkeling gaan doen van Autocom, Opus, Hanatech, DEC Superscan en DiagnoseXL Data.

Op zijn beurt heeft Rijpma Equipment zijn programma aangevuld met John Bean, Boxer en VAS gehomologeerde wielserviceapparatuur voor Audi, VW, Skoda, Seat en Porsche. De nieuwe merklijnen vullen de bestaande lijn aan van M&B Engineering demonteer- en balanceermachines. Rijpma Equipment zegt daardoor in staat te zijn om prijstechnisch de volle breedte van de markt te kunnen bedienen – zowel merkdealers als vrije garagehouders.

 

Diagnoseactiviteiten Rijpma Equipment naar DiagnosES - Automobielmanagement.nl

Diagnoseactiviteiten Rijpma Equipment naar DiagnosES

DiagnosES neemt met ingang van 1 mei alle diagnoseactiviteiten over van Rijpma Equipment.

DiagnosES is de nieuwe onderneming van Eric Streurman, tot voor kort verbonden aan Rijpma Equipment. Hij zal de verkoop, ondersteuning en ontwikkeling gaan doen van Autocom, Opus, Hanatech, DEC Superscan en DiagnoseXL Data.

Op zijn beurt heeft Rijpma Equipment zijn programma aangevuld met John Bean, Boxer en VAS gehomologeerde wielserviceapparatuur voor Audi, VW, Skoda, Seat en Porsche. De nieuwe merklijnen vullen de bestaande lijn aan van M&B Engineering demonteer- en balanceermachines. Rijpma Equipment zegt daardoor in staat te zijn om prijstechnisch de volle breedte van de markt te kunnen bedienen – zowel merkdealers als vrije garagehouders.