Nieuwe producten Vynckier tijdens open dag

Ruim driehonderd mensen hebben de open dag van gereedschapsleverancier Vynckier bezocht.

Aanleiding voor het kijkje in de keuken was enerzijds het nieuwe gebouw met achtduizend vierkante meter magazijnruimte en anderzijds de twintigste verjaardag van het bedrijf. Vynckier toonde tijdens de rondleiding onder meer zijn Aircraft luchtdrukwandenconcept, de Optimum CNC- lijn en de samenwerking tussen Teng Tools en het Husqvarna JM motorcrossteam. Verder zette Vynckier de spotlichten op zijn twee lijnen werkplaatsmeubilair: Heco (professioneel) en Metalworks (semi-professioneel).

Nieuwe producten Vynckier tijdens open dag - Automobielmanagement.nl

Nieuwe producten Vynckier tijdens open dag

Ruim driehonderd mensen hebben de open dag van gereedschapsleverancier Vynckier bezocht.

Aanleiding voor het kijkje in de keuken was enerzijds het nieuwe gebouw met achtduizend vierkante meter magazijnruimte en anderzijds de twintigste verjaardag van het bedrijf. Vynckier toonde tijdens de rondleiding onder meer zijn Aircraft luchtdrukwandenconcept, de Optimum CNC- lijn en de samenwerking tussen Teng Tools en het Husqvarna JM motorcrossteam. Verder zette Vynckier de spotlichten op zijn twee lijnen werkplaatsmeubilair: Heco (professioneel) en Metalworks (semi-professioneel).