TPMS-handleidingen bij Mijngrossier.nl

Met het oog op de aanstaande verplichting (1 november 2014) van TPMS (Tyre-Pressure Monitoring System) voor nieuwe automodellen stelt Mijngrossier.nl bijbehorende handleidingen beschikbaar voor achtduizend autotypen.

Als gevolg van de verplichting zullen steeds meer auto’s met TPMS-sensoren op de brug van het autobedrijf komen te staan. Beschadiging van een TPMS-sensor kan de klant volgens mijgrossier.nl al snel honderd euro kosten.

De handleidingen binnen het technisch programma AutoTools van mijngrossier.nl heeft voor achtduizend autotypen die standaard of als optie over een TPMS-systeem beschikken, montagehandleidingen beschikbaar. Ze bevatten veiligheidsaanwijzingen, controlevoorwaarden en basisinstellingen op modelniveau van de verschillende TPMS-systemen. Verder is er te vinden hoe een bandenspanningssensor gemonteerd dient te worden, bijvoorbeeld als het gaat om de wieldruksensor met apart ventiel of ingebouwd ventiel. Ook correct inleren van een bandenspanningssensor en activeren van het contolesysteem in zijn geheel staat in de handleiding.

TPMS-handleidingen bij Mijngrossier.nl - Automobielmanagement.nl

TPMS-handleidingen bij Mijngrossier.nl

Met het oog op de aanstaande verplichting (1 november 2014) van TPMS (Tyre-Pressure Monitoring System) voor nieuwe automodellen stelt Mijngrossier.nl bijbehorende handleidingen beschikbaar voor achtduizend autotypen.

Als gevolg van de verplichting zullen steeds meer auto’s met TPMS-sensoren op de brug van het autobedrijf komen te staan. Beschadiging van een TPMS-sensor kan de klant volgens mijgrossier.nl al snel honderd euro kosten.

De handleidingen binnen het technisch programma AutoTools van mijngrossier.nl heeft voor achtduizend autotypen die standaard of als optie over een TPMS-systeem beschikken, montagehandleidingen beschikbaar. Ze bevatten veiligheidsaanwijzingen, controlevoorwaarden en basisinstellingen op modelniveau van de verschillende TPMS-systemen. Verder is er te vinden hoe een bandenspanningssensor gemonteerd dient te worden, bijvoorbeeld als het gaat om de wieldruksensor met apart ventiel of ingebouwd ventiel. Ook correct inleren van een bandenspanningssensor en activeren van het contolesysteem in zijn geheel staat in de handleiding.