Als gevolg van de verplichting zullen steeds meer auto’s met TPMS-sensoren op de brug van het autobedrijf komen te staan. Beschadiging van een TPMS-sensor kan de klant volgens mijgrossier.nl al snel honderd euro kosten.

De handleidingen binnen het technisch programma AutoTools van mijngrossier.nl heeft voor achtduizend autotypen die standaard of als optie over een TPMS-systeem beschikken, montagehandleidingen beschikbaar. Ze bevatten veiligheidsaanwijzingen, controlevoorwaarden en basisinstellingen op modelniveau van de verschillende TPMS-systemen. Verder is er te vinden hoe een bandenspanningssensor gemonteerd dient te worden, bijvoorbeeld als het gaat om de wieldruksensor met apart ventiel of ingebouwd ventiel. Ook correct inleren van een bandenspanningssensor en activeren van het contolesysteem in zijn geheel staat in de handleiding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding