Easy Pay: termijnbetaling zonder rente bij Snap-on

Onder de noemer Easy Pay introduceert gereedschapsleverancier Snap-On een dienst waarmee klanten renteloos in termijnen kunnen betalen.

Het gaat om producten van minimaal tweehonderd en maximaal tweeduizend euro exclusief btw. Het voorschot heeft een looptijd van zes maanden: binnen die periode moet de aankoop stukje bij beetje worden afbetaald. Mocht het te financieren bedrag de bovengrens overschrijden, dan kan het verschil als aanbetaling worden betaald. Alleen bedrijven kunnen gebruik maken van Snap-on Easy Pay. Bovendien zijn Snap-on Finance en Snap-on Easy Pay alleen van toepassing voor Nederland.

Snap-on Easy Pay is een nieuwe financieringsmogelijkheid naast het al langer bestaande Snap-on Finance-programma. Alle producten van het merk, zoals gereedschapswagens, diagnoseapparatuur en balanceermachines of een complete werkplaatsinrichting, kunnen ermee gefinancierd worden. Zelf betitelt het bedrijf de mogelijkheid van lage maandelijkse kosten als "kosteneffectief ondernemen".

Easy Pay: termijnbetaling zonder rente bij Snap-on - Automobielmanagement.nl

Easy Pay: termijnbetaling zonder rente bij Snap-on

Onder de noemer Easy Pay introduceert gereedschapsleverancier Snap-On een dienst waarmee klanten renteloos in termijnen kunnen betalen.

Het gaat om producten van minimaal tweehonderd en maximaal tweeduizend euro exclusief btw. Het voorschot heeft een looptijd van zes maanden: binnen die periode moet de aankoop stukje bij beetje worden afbetaald. Mocht het te financieren bedrag de bovengrens overschrijden, dan kan het verschil als aanbetaling worden betaald. Alleen bedrijven kunnen gebruik maken van Snap-on Easy Pay. Bovendien zijn Snap-on Finance en Snap-on Easy Pay alleen van toepassing voor Nederland.

Snap-on Easy Pay is een nieuwe financieringsmogelijkheid naast het al langer bestaande Snap-on Finance-programma. Alle producten van het merk, zoals gereedschapswagens, diagnoseapparatuur en balanceermachines of een complete werkplaatsinrichting, kunnen ermee gefinancierd worden. Zelf betitelt het bedrijf de mogelijkheid van lage maandelijkse kosten als "kosteneffectief ondernemen".