Editie 2014 speelt zich af van 16 t/m 20 september. Onomstreden zijn de omvang (de shuttlebus tussen de diverse hallen is allesbehalve een luxe) en het mondiale karakter.  Nederland is goed vertegenwoordigd; met 114 deelnemers (2012: 112) staan ‘we’ op de twaalfde plaats in een veld dat 71 landen bestrijkt. Opvallend is dat het aantal inschrijvingen uit China hoger is dan dat uit Duitsland zelf: 783 om 707(2012: 655 om 858).

Het overweldigende aanbod dat de 4.631 exposanten tonen bestrijkt de vakgebieden Onderdelen, Werkplaats- en Tankstationuitrusting, IT en Management, Wasinstallaties, Accessoires en Tuning. Een breed geschakeerd programma van seminars, workshops en tentoonstellingen omlijst het geheel.

AM ging op pad en kwam terug met de volgende beeldimpressie, zie fotogalerij rechts. Dubbelklikken levert een groot formaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding