Brekupa is specialist in technische installaties voor brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en uitlaatgas-/stofdampafzuiging.  De onderneming deelt haar beursstand (hal  3, nummer 303) met Explora, leverancier van garageapparatuur.

Te zien bij Brekupa is onder meer de complete lijn pompen en afgiftemeters van het Amerikaanse Graco. Het premium merk biedt vijf jaar garantie op zijn pompen, waar elders in de branche één jaar gebruikelijk is. Nieuw is verder de ad blue afgifte unit voor personenwagens van Piusi. De Italiaanse fabrikant belooft een zowel veilige als gebruiksvriendelijke manier om voertuigtanks te vullen. Deze SuzzaraBlue Delphin is geschikt voor 60 en 200 liter vaten en is gedurende de Autoprof-beursdagen in de aanbieding (1750 ipv 2495 euro).

Ook aanwezig op de stand is werkplaatsmeubilair van Dura. De stand alone units worden specifiek voor de situatie bij de klant ontworpen, met behulp van 3D visuals. Behalve dat de werkplaats een professionelere uitstraling krijgt, biedt het modulaire systeem volgens Brekupa ook hogere efficiency. Dura is door diverse autofabrikanten gehomologeerd en is leverbaar in iedere gewenste kleurstelling.

Meer details verstrekt de Brekupa-standbemanning in Hardenberg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding