Dat gebeurt via de website budget-equipment.nl, waar de gereedschappen "vele malen goedkoper dan elders" zijn, aldus AA-Equipment-directeur Ben van de Kerkhof. "Binnenkort gaan we met een demonstratieauto de weg op om de gereedschappen bij autobedrijven te promoten en verkopen."

De website leidt de bezoeker aan de hand van pictogrammen naar hoofdcategorieën zoals Aandrijflijn, Airco, Koeling, Koppeling, Uitlaat, Stuurinrichting, Remmen. Ook diagnoseapparatuur en hefbrugaccessoires behoren tot het assortiment. Eenmaal in een hoofdcategorie kan de bezoeker doorklikken naar specifieke gereedschappen voor zijn werkzaamheden. Via de Budget Equipment nieuwsbrief informeert AA-Equipment geïnteresseerden over aanbiedingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding