RAI Autovak verkent idee Equipmentbeurs

De afdeling Autovak van RAI Vereniging onderzoekt de mogelijkheid om eens per jaar of om de twee jaar een Nationale Equipmentbeurs te organiseren.

De haalbaarheid van dit alternatief voor de traditionele, brede AutovakRAI wordt momenteel onderzocht, zegt afdelingsvoorzitter Gertjan Sluijter in de RAI-uitgave GO!Mobility.

Sluijter werd eind vorig jaar benoemd tot nieuwe voorzitter van de afdeling. Een van de belangrijkste aandachtspunten is de communicatie tussen leveranciers en hun eindgebruikers. Traditioneel gebeurde dat onder meer middels een tweejaarlijkse landelijke vakbeurs, maar daarvoor werd de afgelopen jaren het draagvlak steeds kleiner. Onderzoek door de platformen Equipment en Aftermarkt wees vorig jaar uit dat een Nationale Equipmentbeurs mogelijk wel de handen op elkaar kon krijgen. "We zijn nu bezig de haalbaarheid van dit idee te onderzoeken", stelt Sluijter.

RAI Autovak verkent idee Equipmentbeurs - Automobielmanagement.nl

RAI Autovak verkent idee Equipmentbeurs

De afdeling Autovak van RAI Vereniging onderzoekt de mogelijkheid om eens per jaar of om de twee jaar een Nationale Equipmentbeurs te organiseren.

De haalbaarheid van dit alternatief voor de traditionele, brede AutovakRAI wordt momenteel onderzocht, zegt afdelingsvoorzitter Gertjan Sluijter in de RAI-uitgave GO!Mobility.

Sluijter werd eind vorig jaar benoemd tot nieuwe voorzitter van de afdeling. Een van de belangrijkste aandachtspunten is de communicatie tussen leveranciers en hun eindgebruikers. Traditioneel gebeurde dat onder meer middels een tweejaarlijkse landelijke vakbeurs, maar daarvoor werd de afgelopen jaren het draagvlak steeds kleiner. Onderzoek door de platformen Equipment en Aftermarkt wees vorig jaar uit dat een Nationale Equipmentbeurs mogelijk wel de handen op elkaar kon krijgen. "We zijn nu bezig de haalbaarheid van dit idee te onderzoeken", stelt Sluijter.