Online veiling van garage-apparatuur en hefbruggen

Van 25 tot en met 31 maart vindt de online veiling ‘Garage apparatuur en hefbruggen te Montfoort’ plaats bij het online veilinghuis BVA Auctions.

Het kavelaanbod bestaat uit ingeruilde of demonstratiemodellen en oude c.q. overjarige voorraadproducten van onder meer hefbruggen, remmentestbanken, uitlijnapparatuur, banden, (de-)montage-apparatuur, aircoservice-apparatuur, ATF spoelmachines, viergastesters, et cetera. Voor het complete veilingaanbod: Veilingaanbod Garage apparatuur en hefbruggen.
De veiling is gestart op woensdag 25 maart om 13.00 uur en sluit dinsdag 31 maart vanaf 19.30 uur.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks 4,5 miljoen bezoekers en meer dan een  miljoen geregistreerde bieders, zo claimt het veilinghuis.  
 

Online veiling van garage-apparatuur en hefbruggen - Automobielmanagement.nl

Online veiling van garage-apparatuur en hefbruggen

Van 25 tot en met 31 maart vindt de online veiling ‘Garage apparatuur en hefbruggen te Montfoort’ plaats bij het online veilinghuis BVA Auctions.

Het kavelaanbod bestaat uit ingeruilde of demonstratiemodellen en oude c.q. overjarige voorraadproducten van onder meer hefbruggen, remmentestbanken, uitlijnapparatuur, banden, (de-)montage-apparatuur, aircoservice-apparatuur, ATF spoelmachines, viergastesters, et cetera. Voor het complete veilingaanbod: Veilingaanbod Garage apparatuur en hefbruggen.
De veiling is gestart op woensdag 25 maart om 13.00 uur en sluit dinsdag 31 maart vanaf 19.30 uur.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks 4,5 miljoen bezoekers en meer dan een  miljoen geregistreerde bieders, zo claimt het veilinghuis.