Het kavelaanbod bestaat uit ingeruilde of demonstratiemodellen en oude c.q. overjarige voorraadproducten van onder meer hefbruggen, remmentestbanken, uitlijnapparatuur, banden, (de-)montage-apparatuur, aircoservice-apparatuur, ATF spoelmachines, viergastesters, et cetera. Voor het complete veilingaanbod: Veilingaanbod Garage apparatuur en hefbruggen.
De veiling is gestart op woensdag 25 maart om 13.00 uur en sluit dinsdag 31 maart vanaf 19.30 uur.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks 4,5 miljoen bezoekers en meer dan een  miljoen geregistreerde bieders, zo claimt het veilinghuis.  
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding