Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit

Wegens succes uitgebreid met aircoservice- en uitlijnapparatuur: de actie Try Before You Buy van equipmentleverancier Oskamp Equipment & Amtech Automotive.

Oskamp Amtech introduceerde de actie in februari 2015 op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Try Before You Buy geeft autobedrijven en automonteurs tien dagen lang de kans vrijblijvend werkplaatsequipment in de werkplaats uit te proberen alvorens tot aanschaf over te gaan. Gedurende de testperiode kan de monteur gebruik maken van de Oskamp Equipment &  Amtech Automotive helpdesk. Als de monteur niet tevreden is over de apparatuur hoeft hij deze niet aan te schaffen en betalen.

"De actie is door autobedrijven en monteurs goed ontvangen", aldus Martin Bos van Oskamp Equipment & Amtech Automotive. "Op de beurs hadden zich al een aantal bedrijven aangemeld voor de Texa Navigator TXC diagnose-apparatuur. Van de uitgezette sets is 75 procent verkocht, daar zijn we tevreden over en we verwachten er nog meer van. De actie slaat aan omdat de garagist zichzelf ervan kan overtuigen de juiste beslissing te nemen. Vandaar dat we Try Before You Buy nu met deze service-apparatuur gaan uitbreiden. Aan zowel diagnose, aircoservice én uitlijnen hangt een verdienmodel. Het zijn uitbreidingsinvesteringen waarmee je meer werk naar de werkplaats haalt."    

Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit - Automobielmanagement.nl

Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit

Wegens succes uitgebreid met aircoservice- en uitlijnapparatuur: de actie Try Before You Buy van equipmentleverancier Oskamp Equipment & Amtech Automotive.

Oskamp Amtech introduceerde de actie in februari 2015 op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Try Before You Buy geeft autobedrijven en automonteurs tien dagen lang de kans vrijblijvend werkplaatsequipment in de werkplaats uit te proberen alvorens tot aanschaf over te gaan. Gedurende de testperiode kan de monteur gebruik maken van de Oskamp Equipment &  Amtech Automotive helpdesk. Als de monteur niet tevreden is over de apparatuur hoeft hij deze niet aan te schaffen en betalen.

"De actie is door autobedrijven en monteurs goed ontvangen", aldus Martin Bos van Oskamp Equipment & Amtech Automotive. "Op de beurs hadden zich al een aantal bedrijven aangemeld voor de Texa Navigator TXC diagnose-apparatuur. Van de uitgezette sets is 75 procent verkocht, daar zijn we tevreden over en we verwachten er nog meer van. De actie slaat aan omdat de garagist zichzelf ervan kan overtuigen de juiste beslissing te nemen. Vandaar dat we Try Before You Buy nu met deze service-apparatuur gaan uitbreiden. Aan zowel diagnose, aircoservice én uitlijnen hangt een verdienmodel. Het zijn uitbreidingsinvesteringen waarmee je meer werk naar de werkplaats haalt."