Equip Auto 2015 voor negentig procent gevuld

Op vier maanden voor beursaanvang is ruim negentig procent van de standoppervlakte voor Equip Auto gereserveerd.

Internationale exposanten vertegenwoordigen gezamenlijk de helft van het aantal ingeschreven exposanten. Tot nu toe twintig van hen zijn afkomstig uit Nederland: ABBT Netherlands BV; ACtronics; AE Industries; Automatic Choice; CBI; Electude International; Euro-Tyre; Eurol; Firestone Industrial Products Europe; Ganzeboom Transmissies; iDtools International; Intersprint Banden; Johnson Window Films; Kavo Parts; Kovax Europe; Kroon-Oil; Landport Europe; POS Service Holland; WAI Global Europe en WK Automotive. Nederland staat sinds ruim tien jaar op de vijfde plaats qua bezoekerslanden. In ons land wordt Equip Auto 2015 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland. (info@promosalons.nl).

In totaal zijn nu exposanten uit 32 landen ingeschreven. Speciale aandacht van de vakbeurs gaat dit jaar uit naar Algerije, Tunesië, Marokko en Polen, in de vorm van een ontvangstprogramma voor inkoopdelegaties. De beurs vindt plaats van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 oktober 2015 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.

Equip Auto 2015 voor negentig procent gevuld - Automobielmanagement.nl

Equip Auto 2015 voor negentig procent gevuld

Op vier maanden voor beursaanvang is ruim negentig procent van de standoppervlakte voor Equip Auto gereserveerd.

Internationale exposanten vertegenwoordigen gezamenlijk de helft van het aantal ingeschreven exposanten. Tot nu toe twintig van hen zijn afkomstig uit Nederland: ABBT Netherlands BV; ACtronics; AE Industries; Automatic Choice; CBI; Electude International; Euro-Tyre; Eurol; Firestone Industrial Products Europe; Ganzeboom Transmissies; iDtools International; Intersprint Banden; Johnson Window Films; Kavo Parts; Kovax Europe; Kroon-Oil; Landport Europe; POS Service Holland; WAI Global Europe en WK Automotive. Nederland staat sinds ruim tien jaar op de vijfde plaats qua bezoekerslanden. In ons land wordt Equip Auto 2015 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland. (info@promosalons.nl).

In totaal zijn nu exposanten uit 32 landen ingeschreven. Speciale aandacht van de vakbeurs gaat dit jaar uit naar Algerije, Tunesië, Marokko en Polen, in de vorm van een ontvangstprogramma voor inkoopdelegaties. De beurs vindt plaats van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 oktober 2015 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.