Revive is een op water gebaseerde, niet-giftige en niet-ontvlambare vloeistof die onder meer het probleem van vastzittende nozzlevanen in turbo’s aanpakt. Het middel is er nu ook in een preventieve versie, toe te dienen bij elke grote onderhoudsbeurt. De nieuwkomer gaat door het leven onder de naam Revive Service Shot. Op de DiagnosES-stand (nummer 103) tijdens Autoprof Hardenberg geeft eigenaar Erik Streurman nadere tekst en uitleg.

Op diezelfde stand toont Streurman ook de compacte handtesters van Foxwell, eenvoudig te bedienen apparaten voor de meest voorkomende diagnosekwesties in de werkplaats. Denk aan EP Brake (elektronische handrem open- en dichtzetten, foutcodes uitlezen en wissen, live data bekijken van alle systemen en service-interval. De NT 644 leest behalve Europese ook alle Amerikaanse en Aziatische automerken uit.

Autoprof Hardenberg begint vandaag en duurt t/m donderdag 15 oktober. Bijgaand de officiële beursbijlage, een uitgave van Automobiel Management.

 Autoprof Hardenberg 2015.pdf