Een kwart van de bezoekers was niet-Frans. Aan exposantenzijde was zestig procent van de 1400 deelnemers (2013: 1300) van internationale origine.

Terugblikkend tyoeren beursvoorzitter Claude Cham en voorzitter Jacques Mauge van brancheorganisatie FIEV (equipment) het evenement als "een stabiel anker" voor de sector. De drie expositiehallen waren van 13 t/m 17 oktober goed voor honderdduizend vierkante meter vloeroppervlak. Nieuw waren ditmaal de Occasions Sector, de Startup Village en de Digitale Academie. Verder werd in samenwerking met vakorganisaties en partners van de vakbeurs onder meer een opleidingsprogramma georganiseerd. Gedurende de vijf beursdagen deden daar bijna 1500 bezoekers aan mee.

Het dagelijkse tv-platform in hal 5 belichtte door middel van 63 uitzendingen en tweehonderd gasten diverse actuele automotive thema’s. Alle interviews en debatten zijn terug te vinden op de YouTube zender van de beurs en via de social media. Ook de officiële afsluiting van de vakbeurs vond plaats op het tv-platform.