"Equipvak zien wij als de beurs voor iedereen die gek is van gereedschap en dat zijn wij van Toolspecial ook", aldus Johan van der Hoeven, directeur Fource. Deelname is dan ook onbetwist.
Met een stand van 210m2 is Toolspecial prominent aanwezig met gereedschap, werkplaatsinrichting en klein equipment. Merken als Hazet, Kraftwerk, Compac, Midtronics, CTEK en onder eigen label FIX en AT- gereedschap zijn vertegenwoordigd. Toolspecial is al jaren de gereedschapleverancier voor de automotive sector en spreekt sinds 2012 met haar magazine ook de industrie, agrarische en trucksector aan.


Dakar monteur gezocht
Tijdens de beursdagen staat live sleutelen centraal. Op de stand kan de bezoeker demonstraties bekijken, maar deze ook zelf uitproberen. Op het buitenterrein, waar Toolspecial ook een oppervlakte van 210m2 heeft, wordt een bivak nagebouwd en gezocht naar de nieuwe Dakar-monteur. Hiervoor schakelt Toolspecial de hulp in van Martin van den Brink en Tim Coronel, twee bekende namen in de Dakar Rally. "We zijn al jaren sponsor van Martin en Tim en willen in samenwerking met hen een echte beleving neerzetten op de beurs. Beetje zand erbij en je waant je in Dakar sferen", aldus Van der Hoeven
Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 staat Toolspecial op de eerste editie van Equipvak in de Expo Haarlemmermeer, georganiseerd door het RAI Equipment Platform. Deze beurs staat geheel in het teken van equipment, carwash en tools en richt zich naast de automotive sector ook op de agrarische en truck sector. Het is de plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en ontwikkelingen rondom carwash en werkplaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding