Autoprof Hardenberg: 18-20 oktober 2016

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 oktober in de Evenementenhal Hardenberg. Dit laat de organisatie weten.

Autoprof Hardenberg: 18-20 oktober 2016

Automotive platform

Voor Noordoost-Nederland vormt deze vakbeurs het enige platform waar de gehele automotive branche samenkomt, aldus Vincent Bilanovic van Evenementenhal: "Jaarlijks telt de vakbeurs 14.000 brancheprofessionals uit de regio. Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg kent een divers aanbod aan exposanten in de automotive sector, inclusief vakbladen en brancheorganisaties. Wij nodigen elke exposant uit om (nieuwe) diensten, oplossingen en/of producten te presenteren. Denk hierbij aan het geven van een workshop, demonstratie of lezing."

Openingstijden

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober 2016. Op deze drie beursdagen zijn de deuren geopend van 15.00 tot 22.00 uur.

Autoprof Hardenberg: 18-20 oktober 2016 - Automobielmanagement.nl

Autoprof Hardenberg: 18-20 oktober 2016

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 oktober in de Evenementenhal Hardenberg. Dit laat de organisatie weten.

Autoprof Hardenberg: 18-20 oktober 2016

Automotive platform

Voor Noordoost-Nederland vormt deze vakbeurs het enige platform waar de gehele automotive branche samenkomt, aldus Vincent Bilanovic van Evenementenhal: "Jaarlijks telt de vakbeurs 14.000 brancheprofessionals uit de regio. Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg kent een divers aanbod aan exposanten in de automotive sector, inclusief vakbladen en brancheorganisaties. Wij nodigen elke exposant uit om (nieuwe) diensten, oplossingen en/of producten te presenteren. Denk hierbij aan het geven van een workshop, demonstratie of lezing."

Openingstijden

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober 2016. Op deze drie beursdagen zijn de deuren geopend van 15.00 tot 22.00 uur.