KwikFit kiest voor WAECO

Steeds meer nieuwe automodellen worden in de fabriek met koudemiddel R 1234yf gevuld. KwikFit selecteerde Dometic Benelux B.V. als beste leverancier voor nieuwe airco-apparatuur. Inmiddels is er gestart met de levering van WAECO R 1234yf machines aan alle 178 KwikFit vestigingen in Nederland.

WAECO

De nieuwe servicestations zijn voorzien van een geïntegreerde analyzer voor het nieuwe koudemiddel R 1234yf. De gasidentifier analyseert voor de aircoservice welk koudemiddel er in de auto aanwezig is en voorkomt vermenging met andere koudemiddelen. Het door WAECO gepatenteerde Low-Emission systeem voorkomt verlies van kostbaar koudemiddel tijdens de aircoservice.

KwikFit heeft in Harderwijk een trainingsschool om de opleiding te verzorgen. "In eerste instantie krijgen de monteurs op locatie instructies van Dometic", meldt Equipment en Tools manager Marcel Marsman. "Als het nodig mocht zijn, kunnen ze nog een extra training krijgen in Harderwijk. Maar in principe is alleen het koudemiddel anders, de machines en bediening zijn in de basis gelijk gebleven."

 

KwikFit kiest voor WAECO - Automobielmanagement.nl

KwikFit kiest voor WAECO

Steeds meer nieuwe automodellen worden in de fabriek met koudemiddel R 1234yf gevuld. KwikFit selecteerde Dometic Benelux B.V. als beste leverancier voor nieuwe airco-apparatuur. Inmiddels is er gestart met de levering van WAECO R 1234yf machines aan alle 178 KwikFit vestigingen in Nederland.

WAECO

De nieuwe servicestations zijn voorzien van een geïntegreerde analyzer voor het nieuwe koudemiddel R 1234yf. De gasidentifier analyseert voor de aircoservice welk koudemiddel er in de auto aanwezig is en voorkomt vermenging met andere koudemiddelen. Het door WAECO gepatenteerde Low-Emission systeem voorkomt verlies van kostbaar koudemiddel tijdens de aircoservice.

KwikFit heeft in Harderwijk een trainingsschool om de opleiding te verzorgen. "In eerste instantie krijgen de monteurs op locatie instructies van Dometic", meldt Equipment en Tools manager Marcel Marsman. "Als het nodig mocht zijn, kunnen ze nog een extra training krijgen in Harderwijk. Maar in principe is alleen het koudemiddel anders, de machines en bediening zijn in de basis gelijk gebleven."