Exposanten als Sterk in Led, Koch Achsmessanlagen en Snap-On Tools waren zeer te spreken na afloop van Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg. Ze geven aan goede zaken te hebben gedaan. "De kwaliteit van de bezoeker was erg goed", liet Snap-on Tools weten. Ook exposant Sterk in Led deelde deze mening: "De kwaliteit van de bezoeker was fantastisch."

Veel leads voor exposanten
Deze uitspraken van exposanten komen ook overeen met de eerste beursresultaten. Een ruime meerderheid van de exposanten heeft tijdens de vakbeurs in Hardenberg gebruik gemaakt van de Evenementenhal App. Per exposant hebben zij wel tot maar liefst 145 leads gegenereerd.

Beursorganisatie kijkt positief terug
Verdeeld over drie beurshallen kregen de exposanten meer dan tienduizend vakgerichte bezoekers langs hun stands. "Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg is en blijft voor exposanten een platform van grote waarde. Zij creëren op de beurs naamsbekendheid, grote exposure én realiseren cross selling dankzij de brede doelgroep van de vakbeurs. Dat was tijdens deze editie absoluut niet anders. We kijken samen met exposanten en bezoekers positief terug op de vakbeurs", zei Vincent Bilanovic namens Evenementenhal.

Toekomst Auto Prof verstevigen
"Om voor de toekomst een nog sterker en breder platform te realiseren, hebben wij in 2016 een adviescommissie opgericht, waarin vertegenwoordigers vanuit de branche en mediapartners zitting hebben. Zij denken samen met ons na over het verstevigen van de beurs. Wij staan ook open voor de mening van andere belangstellenden om de vakbeurs verder kracht bij te zetten", aldus Bilanovic.

Data Auto Prof 2017
Vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel vindt in 2017 plaats. De beurs heet vanaf 2017 kortweg Auto Prof, een naam waar de branche de beurs al langere tijd mee aanduidt. De aftrap is in Gorinchem op 7, 8 en 9 februari. De editie in Hardenberg wordt gehouden op 17, 18 en 19 oktober.