ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis!

ATH-online.nl is de internetversie van het meest legendarische documentatiesysteem van de Nederlandse autowereld: het Autotechnisch Handboek.

Garagebedrijven en fastfitters kunnen op ATH-online terecht voor hoogwaardige gegevens over onderhoud, diagnose, revisie of reparatiebeschrijvingen van personenauto’s. Het geheel is rijkelijk voorzien van foto’s, illustraties en elektrische schema’s.

Groene banden 

ATH online komt voort uit het AutoTechnisch Handboek (de bekende groene verzamelbanden), zestig jaar geleden opgestart door Piet Olyslager en sindsdien een begrip in de Nederlandse (universele) autowerkplaats. De informatie is altijd gebaseerd op de originele fabrieksdocumentatie.

Voor meer informatie over ATH-online klikt u hier of hier.

Gratis uitproberen 

Wilt u ATH-online twee weken gratis proberen? Klik dan HIER of stuur een email naar:  marketinggroup@mybusinessmedia.nl

ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis! - Automobielmanagement.nl

ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis!

ATH-online.nl is de internetversie van het meest legendarische documentatiesysteem van de Nederlandse autowereld: het Autotechnisch Handboek.

Garagebedrijven en fastfitters kunnen op ATH-online terecht voor hoogwaardige gegevens over onderhoud, diagnose, revisie of reparatiebeschrijvingen van personenauto’s. Het geheel is rijkelijk voorzien van foto’s, illustraties en elektrische schema’s.

Groene banden 

ATH online komt voort uit het AutoTechnisch Handboek (de bekende groene verzamelbanden), zestig jaar geleden opgestart door Piet Olyslager en sindsdien een begrip in de Nederlandse (universele) autowerkplaats. De informatie is altijd gebaseerd op de originele fabrieksdocumentatie.

Voor meer informatie over ATH-online klikt u hier of hier.

Gratis uitproberen 

Wilt u ATH-online twee weken gratis proberen? Klik dan HIER of stuur een email naar:  marketinggroup@mybusinessmedia.nl