Eurol introduceert Bag in box

Eurol lanceert de Bag in box met een inhoud van 20 liter. Deze nieuwe verpakking past in de bestaande Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter en bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een recyclebare kartonnen verpakking met handgrepen.

Salesmanager Bart Boerboom: ”We introduceren de Bag in box als extra verpakkingsvariant voor verschillende motoroliën, koelvloeistoffen en hydraulische oliën, bestemd voor onder andere automotive, truck, agri, industrie en grondverzet. Ook de bekende blauwe Eurol 20 liter can blijft beschikbaar, dus de garagist heeft de keuze. Beide verpakkingen passen in de metalen Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter. Dat is een groot voordeel voor de gebruiker.”

Duurzaam

De Eurol Bag in box bevat 89 procent minder plastic in vergelijking met een kunststof can. Bovendien neemt volgens Eurol het volume aan afval met meer dan 90 procent af. ‘Na gebruik kunnen het karton en de plastic zak gescheiden worden afgevoerd. Het karton van de Bag in box is 100 procent recyclebaar. Daarmee is de Eurol Bag in box een toekomstgerichte oplossing, geschikt voor elke werkplaats’.

Eurol introduceert Bag in box - Automobielmanagement.nl

Eurol introduceert Bag in box

Eurol lanceert de Bag in box met een inhoud van 20 liter. Deze nieuwe verpakking past in de bestaande Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter en bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een recyclebare kartonnen verpakking met handgrepen.

Salesmanager Bart Boerboom: ”We introduceren de Bag in box als extra verpakkingsvariant voor verschillende motoroliën, koelvloeistoffen en hydraulische oliën, bestemd voor onder andere automotive, truck, agri, industrie en grondverzet. Ook de bekende blauwe Eurol 20 liter can blijft beschikbaar, dus de garagist heeft de keuze. Beide verpakkingen passen in de metalen Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter. Dat is een groot voordeel voor de gebruiker.”

Duurzaam

De Eurol Bag in box bevat 89 procent minder plastic in vergelijking met een kunststof can. Bovendien neemt volgens Eurol het volume aan afval met meer dan 90 procent af. ‘Na gebruik kunnen het karton en de plastic zak gescheiden worden afgevoerd. Het karton van de Bag in box is 100 procent recyclebaar. Daarmee is de Eurol Bag in box een toekomstgerichte oplossing, geschikt voor elke werkplaats’.