Rocar-Tech organiseert Equipment Event

Rocar-Tech organiseert in april het Equipment Event. Tijdens dit event brengt de equipmentleverancier bezoekers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van werkplaatsinrichting.

Het Equipment Event wordt georganiseerd in samenwerking met ‘toonaangevende producenten’. Op het programma staan onder andere demonstraties en presentaties van de nieuwe BRAINBEE DIGITAL ADAS 2.0 voor het efficiënter ‘kalibreren zonder ballenborden’ en de nieuw Ravaglioli KPX 357EV hefbrug voor elektrische voertuigen.

Ook staat men weer uitgebreid stil bij de voor- en nadelen van de D.C. en C.P.C. meetmethode bij deeltjestellers. Tevens is er de mogelijkheid voor live demonstraties van de nieuwe lijn Ravaglioli 3D uitlijner en Ravaglioli TD 2.0 compacte tablet uitlijner, zo laat het bedrijf weten.

Het Equipment Event vindt plaats op 12, 13 en 14 april van 15:00-21:00 uur bij Rocar-Tech in Hengelo.

Rocar-Tech organiseert Equipment Event - Automobielmanagement.nl

Rocar-Tech organiseert Equipment Event

Rocar-Tech organiseert in april het Equipment Event. Tijdens dit event brengt de equipmentleverancier bezoekers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van werkplaatsinrichting.

Het Equipment Event wordt georganiseerd in samenwerking met ‘toonaangevende producenten’. Op het programma staan onder andere demonstraties en presentaties van de nieuwe BRAINBEE DIGITAL ADAS 2.0 voor het efficiënter ‘kalibreren zonder ballenborden’ en de nieuw Ravaglioli KPX 357EV hefbrug voor elektrische voertuigen.

Ook staat men weer uitgebreid stil bij de voor- en nadelen van de D.C. en C.P.C. meetmethode bij deeltjestellers. Tevens is er de mogelijkheid voor live demonstraties van de nieuwe lijn Ravaglioli 3D uitlijner en Ravaglioli TD 2.0 compacte tablet uitlijner, zo laat het bedrijf weten.

Het Equipment Event vindt plaats op 12, 13 en 14 april van 15:00-21:00 uur bij Rocar-Tech in Hengelo.