Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen?

Hyundai gaat mogelijk met Apple zelfrijdende auto’s ontwikkelen. De onderneming kwam met een verklaring waarin het nadrukkelijk zei dat het met de Amerikanen in gesprek is, maar trok die verklaring daarna grotendeels in.

Hyundai NL heeft geen leverprobleem door coronavirus

Hyundai kwam in korte tijd met drie berichten. In een eerste verklaring stelde Hyundai dat het één van de automakers is waar Apple mee sprak. In een tweede verklaring kort daarop werden de andere automakers niet meer genoemd. Bij de laatste wijziging verdween ook Apple uit de tekst.

Geheimzinnigheid

Apple staat bekend om geheimzinnigheid over nieuwe producten en samenwerkingen. Daarmee zou het kunnen dat de Zuid-Koreanen een tik op de vingers kregen van Apple. Apple heeft zijn personeel en leveranciers in 2018 nog eens goed duidelijk gemaakt dat het juridische stappen zet bij het lekken van informatie over toekomstige plannen. Afgelopen jaar zou het bedrijf bijna dertig ‘lekkers’ in de kraag hebben gevat.

Geen haast

De ontwikkeling van autonoom rijden is nog altijd in een vroeg stadium. Volgens kenners kan het nog wel een paar jaar duren alvorens Apple met een volledig autonoom voertuig komt. Dat zou suggereren dat het bedrijf geen haast heeft met het kiezen van een potentiële partner in de auto-industrie.

Reacties

[…] ook: Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen? Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Hyundai huiverig voor Apple op
Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen? - Automobielmanagement.nl

Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen?

Hyundai gaat mogelijk met Apple zelfrijdende auto’s ontwikkelen. De onderneming kwam met een verklaring waarin het nadrukkelijk zei dat het met de Amerikanen in gesprek is, maar trok die verklaring daarna grotendeels in.

Hyundai NL heeft geen leverprobleem door coronavirus

Hyundai kwam in korte tijd met drie berichten. In een eerste verklaring stelde Hyundai dat het één van de automakers is waar Apple mee sprak. In een tweede verklaring kort daarop werden de andere automakers niet meer genoemd. Bij de laatste wijziging verdween ook Apple uit de tekst.

Geheimzinnigheid

Apple staat bekend om geheimzinnigheid over nieuwe producten en samenwerkingen. Daarmee zou het kunnen dat de Zuid-Koreanen een tik op de vingers kregen van Apple. Apple heeft zijn personeel en leveranciers in 2018 nog eens goed duidelijk gemaakt dat het juridische stappen zet bij het lekken van informatie over toekomstige plannen. Afgelopen jaar zou het bedrijf bijna dertig ‘lekkers’ in de kraag hebben gevat.

Geen haast

De ontwikkeling van autonoom rijden is nog altijd in een vroeg stadium. Volgens kenners kan het nog wel een paar jaar duren alvorens Apple met een volledig autonoom voertuig komt. Dat zou suggereren dat het bedrijf geen haast heeft met het kiezen van een potentiële partner in de auto-industrie.

Reacties

[…] ook: Gaan Hyundai en Apple samen zelfrijdende auto’s ontwikkelen? Video AM TV: Hoe ziet het EV-offensief van Hyundai […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Hyundai huiverig voor Apple op