Colofon

Automobiel Management is een uitgave van:

ProMedia MBM BV
Mr. H.F. de Boerlaan 28
7417 DA Deventer
 

Uitgever:

Joan Blaas

Hoofdredacteur:

Peter Brouwer (1955) volgde enkele marketingopleidingen, waarna marktonderzoek en reclameteksten schrijven (voor onder andere worstmaker Stegeman!) en technische tijdschriften dagelijkse kost werden. Het hart lag echter bij het schrijven en zo maakte hij ruim 25 jaar geleden de overstap van de advertentie- naar de redactiepagina. Als journalist werkte hij bij de uitgeverijen Wegener, Kluwer en Tubantia. Zestien jaar geleden startte Peter Brouwer als eindredacteur bij Automobiel Management. Inmiddels is hij er veertien jaar hoofdredacteur.

Tel.: (06) 20 43 67 12
E-mail: peter.brouwer@promedia.nl

Redactie:

Pieter Botman (1970), studeerde autotechniek aan de HTS te Apeldoorn en daarna technische bedrijfskunde in Dordrecht. Werkt aan de uitgave ATH-online (voorheen de groene boeken!) en de website van Automobiel Management. Brengt zijn vrije tijd graag door met hobbyen aan een Lancia Montecarlo (want Lancia-liefhebber). Tevens enthousiast over Italiaanse motorfietsen van de merken Ducati en MV Agusta.

Tel.: (0570) 58 10 08
E-mail: pieter.botman@promedia.nl

Vaste medewerkers:

Robin Britstra (1966) fotografeert als freelancer voor diverse bedrijven en vakbladen. Daarbij streeft hij naar een goede combinatie van originaliteit op het creatieve vlak en perfectie in de techniek.
E-mailadres: info@robinbritstra.nl

Rob van Ginneken (1954). Al tijdens lerarenopleiding (motor)journalistiek actief. Drievoudig Europees kampioen dragracing. Voorheen redacteur motor- en autobladen en hoofdredacteur Autorensport. Inmiddels freelance voor diverse vakmagazines in de auto- en motorwereld, hoofdredacteur Auto&mobiliteit, medewerker GPD/Wegener dagbladen en medewerker C-sharp (management magazine). Gespecialiseerd in nieuws, techniek en achtergronden. Medewerker AM, jurylid Zakenauto van het Jaar en bestuurslid Auto Pers Club.

Bart Luteyn (1964), afgestudeerd aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Journalist met passie voor auto’s, financiën, leasing en horeca. Publiceert in vakbladen, businessmagazines en publieksbladen. Vaste medewerker van Automobiel Management sinds 1995.
E-mailadres: bart@wespmedia.nl

Erwin Wijman (1962). Algemene Literatuurwetenschap aan de (nu) Radboud Universiteit Nijmegen. Zelfstandig journalist. Specialismen: reclame, marketing, media, auto’s verkopen, taal, nieuws. Drijfveren: verbazing, bewondering, verontwaardiging, nieuws en verwondering dat mensen liever een Landwind of Logan willen dan een Lada of Lancia. Schrijft sinds de eerste Golfoorlog voor AM. Andere opdrachtgevers zijn onder meer de Volkskrant, Adformatie, Onze Taal, Brandchannel.
E-mailadres: erwinwijman@wxs.nl

Michael van Wijngaarden (1971) is freelance redacteur/tekstschrijver. Hij deed de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam en is sinds 2000 helemaal op zijn plek in Deventer. Michael schrijft sinds 2006 voor Automobiel Management. Daarnaast werkt hij als SEO specialist voor diverse opdrachtgevers om hun webshops en websites hoger in Google te krijgen.
E-maildres: info@tekstschrijver.nl

Advertentieverkoop:

Joop Sluiter (account manager)
Tel.: 06-53 37 42 34
E-mailadres: joop.sluiter@promedia.nl

Ruud Mosetti (verkoop binnendienst)
Tel.: 06-11 46 51 89
E-mailadres: ruud.mosetti@promedia.nl

Orderafdeling:

Arwin Veldkamp
Tel.: (0570) 58 10 03
E-mailadres: orders@automobielmanagement.nl

Marketing:

Dennis Moerkens
Tel.: 06-39 26 26 07
E-mailadres: dennis.moerkens@promedia.nl

Abonnementen:

Voor vragen over abonnementen, bezorging en/of adreswijzigingen kunt u contact opnemen via:
Tel.: +31 (010)2801000
E-mailadres: klantenservice@automobielmanagement.nl
Postadres: Postbus 58, 7400 AB Deventer

Abonnementstarieven

Jaarabonnement Nederland €144,50*
Jaarabonnement Buitenland €195,00*
*Prijzen zijn excl. 6% BTW en €3,95 administratiekosten excl. 21% btw.

Abonnementen inclusief BTW

Studentenabonnement Nederland €64,50

Jaarabonnement geldt tot wederopzegging. Beëindiging van het abonnement kan uitsluitend schriftelijk geschieden, uiterlijk drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode; nadien vindt automatisch verlenging plaats.