Free2move samen met Uber France bij EV-transitie

Free2move, het mobiliteitsplatform van Stellantis, gaat in Frankrijk samenwerken met Uber om de Uber-vloot om te schakelen naar elektrische auto’s. Stellantis is momenteel al goed voor een kwart van alle Uber-voertuigen die in Frankrijk rondrijden.

Free2Move (2021)

Dat heeft Stellantis meegedeeld. Uber France wil in 2025 meer dan de helft van de chauffeurs in een elektrische auto laten rijden. Free2Move biedt hen daarvoor verschillende opties, waaronder lange termijn lease of maandelijkse abonnementen, en zal hen ook een aanbod doen voor het inruilen van dieseltaxi’s. Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken. Het bedrijf wijst speciaal op de Citroen eC4X ‘die perfect beantwoordt aan de eisen van EV-rijders’. Uber zelf komt met een Electric Mobility Plan inclusief een financiële bijdrage en een speciaal ‘ecosysteem’.

“Ons partnerschap faciliteert groenere vloten om de Europese doelstellingen te bereiken en de transitie naar all-electric voertuigen te versnellen. We zijn trots om samen te werken met Uber en kijken er naar uit om hun rijders te ondersteunen met mobiliteitskeuzes die ons positioneren om de doelen voor morgen te halen,” zegt Brigitte Courtehoux, Ceo van Free2move.

Lees ook:

Stellantis koopt Share Now 

Reageren
500 tekens over
Free2move samen met Uber France bij EV-transitie - Automobielmanagement.nl

Free2move samen met Uber France bij EV-transitie

Free2move, het mobiliteitsplatform van Stellantis, gaat in Frankrijk samenwerken met Uber om de Uber-vloot om te schakelen naar elektrische auto’s. Stellantis is momenteel al goed voor een kwart van alle Uber-voertuigen die in Frankrijk rondrijden.

Free2Move (2021)

Dat heeft Stellantis meegedeeld. Uber France wil in 2025 meer dan de helft van de chauffeurs in een elektrische auto laten rijden. Free2Move biedt hen daarvoor verschillende opties, waaronder lange termijn lease of maandelijkse abonnementen, en zal hen ook een aanbod doen voor het inruilen van dieseltaxi’s. Het aanbod van Free2move omvat elektrische modellen van de grote Stellantis-merken. Het bedrijf wijst speciaal op de Citroen eC4X ‘die perfect beantwoordt aan de eisen van EV-rijders’. Uber zelf komt met een Electric Mobility Plan inclusief een financiële bijdrage en een speciaal ‘ecosysteem’.

“Ons partnerschap faciliteert groenere vloten om de Europese doelstellingen te bereiken en de transitie naar all-electric voertuigen te versnellen. We zijn trots om samen te werken met Uber en kijken er naar uit om hun rijders te ondersteunen met mobiliteitskeuzes die ons positioneren om de doelen voor morgen te halen,” zegt Brigitte Courtehoux, Ceo van Free2move.

Lees ook:

Stellantis koopt Share Now 

Reageren
500 tekens over