Volg ons vanaf nu op Automotive Online!

Het samengaan van Automobiel Management en Automotive is een feit. Op 28 september hebben we het nieuwe magazine gepresenteerd tijdens de AM Driving Business Awards en online is er vanaf nu één website waar je al het automotive vaknieuws kan volgen.

We kondigden eerder al aan dat Automobiel Management en Automotive zijn gefuseerd tot Automotive Management. Het nieuwe Automotive Magazine wordt deze week bezorgd bij onze abonnees en inmiddels zijn ook de twee websites samengevoegd.

Automotive Online is vanaf nu dé plek voor al het laatste nieuws uit de autobranche. Wil je nooit een update missen? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Abonnee worden? Dan heb je toegang tot de unieke premium content op automotive-online.nl. Hier vind je meer duiding, achtergronden, trends en interviews. Onmisbare informatie voor iedereen in de automotive!

We zien je graag terug op automotive-online.nl

Volg ons vanaf nu op Automotive Online! - Automobielmanagement.nl

Volg ons vanaf nu op Automotive Online!

Het samengaan van Automobiel Management en Automotive is een feit. Op 28 september hebben we het nieuwe magazine gepresenteerd tijdens de AM Driving Business Awards en online is er vanaf nu één website waar je al het automotive vaknieuws kan volgen.

We kondigden eerder al aan dat Automobiel Management en Automotive zijn gefuseerd tot Automotive Management. Het nieuwe Automotive Magazine wordt deze week bezorgd bij onze abonnees en inmiddels zijn ook de twee websites samengevoegd.

Automotive Online is vanaf nu dé plek voor al het laatste nieuws uit de autobranche. Wil je nooit een update missen? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Abonnee worden? Dan heb je toegang tot de unieke premium content op automotive-online.nl. Hier vind je meer duiding, achtergronden, trends en interviews. Onmisbare informatie voor iedereen in de automotive!

We zien je graag terug op automotive-online.nl