Zoals eerder gemeld, lijkt het er steeds meer op dat Luca de Meo naar Volkswagen gaat. Mogelijk gaat hij daar Detlef Wittig (66) opvolgen als hoofd van sales en marketing van VW Group.
Bij Fiat zijn er vier nieuwe functies gecreëerd die verantwoordelijkheden hebben dwars door de organisatie heen. Fiat-opperhoofd Marchionne zegt in een persbericht dat dit meer synergie zal opleveren en dat de organisatie er slanker en flexibeler door wordt. De nieuwe functies in het bedrijf zijn sales, brand marketing communications, product portfolio planning & automotive institutional relations en ten slotte product concept.
De verantwoordelijkheden daarvoor zijn toegewezen aan Lorenzo Sistino (sales),  Olivier Francois (brand marketing communications), Daniele Chiari (productplanning & institutional relations) en Sergio Cravero (product concept).
Lorenzo Sistiono is verder dus ook de merkbaas van Fiat en Fiat Professional en Olivier Francois is dat van Lancia. Harald Wester is baas van Abarth en bovendien chief technical officer van Fiat Group en ook nog eens ceo van Maserati.