Eerste fabriek Hyundai in VS

Hyundai Motor heeft voor 1,1 miljard dollar haar eerste fabriek gebouwd in de VS. De fabriek is de meest geavanceerde in de wereld, claimt althans het Koreaanse merk.

Volgens Bob Cosmai, Hyundai-baas voor Noord-Amerika, zijn de belangrijkste concurrenten eerder de drie Japanse merken Toyota, Honda en Nissan dan General Motors en Ford. Hyundai is met haar dochtermerk Kia het snelst groeiende merk in Amerika sinds 1998. Hyundai zet ook sterk in op kwaliteit; in het laatste onderzoek van JD Power in Amerika belandde Hyundai op een gedeelde tweede plaats met Honda.

Eerste fabriek Hyundai in VS - Automobielmanagement.nl

Eerste fabriek Hyundai in VS

Hyundai Motor heeft voor 1,1 miljard dollar haar eerste fabriek gebouwd in de VS. De fabriek is de meest geavanceerde in de wereld, claimt althans het Koreaanse merk.

Volgens Bob Cosmai, Hyundai-baas voor Noord-Amerika, zijn de belangrijkste concurrenten eerder de drie Japanse merken Toyota, Honda en Nissan dan General Motors en Ford. Hyundai is met haar dochtermerk Kia het snelst groeiende merk in Amerika sinds 1998. Hyundai zet ook sterk in op kwaliteit; in het laatste onderzoek van JD Power in Amerika belandde Hyundai op een gedeelde tweede plaats met Honda.