De proef wordt gehouden bij alle ABS-bedrijven en concentreert zich op de levertijden van onderdelen, technische documentatie van onderdelen en de condities. Jan Bollongino, die namens ABS Autoherstel de pilot begeleidt: ”ABS Autoherstel heeft vertrouwen in Geevers Auto Parts, dat na een faillissement en moeilijke jaren een flinke inhaalslag heeft gemaakt als het gaat om de professionalisering van hun ondersteuning. Deze pilot zal moeten uitmaken of het gewenste serviceniveau geleverd kan worden.” ABS Autoherstel zegt te hebben gekozen voor Geevers Auto Parts als antwoord op enkele importeurs “die de meerwaarde van centrale inkoopovereenkomsten onvoldoende herkennen.” De testperiode betreft in eerste instantie onderdelen van Ford; andere merken kunnen later in de pilot getest worden. De proefperiode heeft volgens ABS geen invloed op bestaande serviceovereenkomsten met importeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding