Voor zijn benoeming in Warschau in 2003 was Winfried Blum als lid van het directieteam van de Unimog divisie in Gaggenau verantwoordelijk voor verkoop. Binnen dit werkgebied behoorden ook marketing, services en export tot zijn verantwoordelijkheden. Hij is zijn carrière begonnen in de agrotechnische sector van Klöckner-Humboldt-Deutz AG in Keulen, producent van onder meer landbouwmachines. Winfried Blum heeft onder meer gestudeerd aan de Harvard University (Business Administration). Winfried Blum is de opvolger van Bram Schot, die door de Raad van Bestuur van DaimlerChrysler AG met ingang van 1 september 2006 is benoemd tot President & CEO van DaimlerChrysler Italië. Bram Schot werkte sinds 1987 bij de Nederlandse organisatie en vanaf 1 juli 2003 als President & CEO verantwoordelijk voor DaimlerChrysler Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding