Laag bod op VW-aandelen levert niks op

Porsche moest een bod doen op alle aandelen Volkswagen. Maar er is weinig respons op gekomen.

Porsche was al de grootste aandeelhouder van Volkswagen AG maar toen zijn aandeel in maart de dertig procent oversteeg, was Porsche verplicht een bod te doen op alle aandelen. Maar dat bod was dermate laag dat er maar 0,06 procent van het aandelenkapitaal op binnen gekomen is. Porsche bezit nu 30,97 procent van het stemrecht van Volkswagen AG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Laag bod op VW-aandelen levert niks op - Automobielmanagement.nl

Laag bod op VW-aandelen levert niks op

Porsche moest een bod doen op alle aandelen Volkswagen. Maar er is weinig respons op gekomen.

Porsche was al de grootste aandeelhouder van Volkswagen AG maar toen zijn aandeel in maart de dertig procent oversteeg, was Porsche verplicht een bod te doen op alle aandelen. Maar dat bod was dermate laag dat er maar 0,06 procent van het aandelenkapitaal op binnen gekomen is. Porsche bezit nu 30,97 procent van het stemrecht van Volkswagen AG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding