Austin Healey komt terug

Het roemruchte Engelse automerk Austin Healey komt terug.

En dat nota bene dankzij de Chinezen. De nieuwe Chinese eigenaar van de Britse Rover-fabrieken, Nanjing, had al de rechten op Austin. Nu spreekt het met Healey Automobile Consultants over het weer op de weg brengen van ‘the icon' in de Engelse racewereld. Nanjing is onlangs begonnen met de productie van MG sportwagens in de vroegere Rover-fabriek in Longbridge bij Birmingham. Het bedrijf heeft nog niet aangegeven wanneer we weer Austin Healey's op de weg tegen kunnen komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Austin Healey komt terug - Automobielmanagement.nl

Austin Healey komt terug

Het roemruchte Engelse automerk Austin Healey komt terug.

En dat nota bene dankzij de Chinezen. De nieuwe Chinese eigenaar van de Britse Rover-fabrieken, Nanjing, had al de rechten op Austin. Nu spreekt het met Healey Automobile Consultants over het weer op de weg brengen van ‘the icon' in de Engelse racewereld. Nanjing is onlangs begonnen met de productie van MG sportwagens in de vroegere Rover-fabriek in Longbridge bij Birmingham. Het bedrijf heeft nog niet aangegeven wanneer we weer Austin Healey's op de weg tegen kunnen komen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding