Audi Duitsland wil meer eigen dealers

Om zich meer te onderscheiden van Volkswagen is Audi in Duitsland bezig om dealervestigingen over te nemen van zijn zustermerk.

De afgelopen tijd zijn dealerpanden verworven in Berlijn, Hannover, Stuttgart en Frankfurt; in de planning staan de komende maanden onder meer Hamburg en Leipzig, meldt Automotive News Europe. “Het is voor ons wezenlijk om de positie van Audi in belangrijke steden veilig te stellen:, licht een Audi-woordvoerder toe. “We willen ons merkimago versterken door middel van exclusieve presentatie in economisch belangrijke hotspots.” Hoeveel geld Audi moet afdragen aan Volkswagen wil het merk niet bekend maken. Eerder al lieten de Ingolstadters weten hun merkpresentatie ook buiten Duitsland op een hoger plan te willen brengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi Duitsland wil meer eigen dealers - Automobielmanagement.nl

Audi Duitsland wil meer eigen dealers

Om zich meer te onderscheiden van Volkswagen is Audi in Duitsland bezig om dealervestigingen over te nemen van zijn zustermerk.

De afgelopen tijd zijn dealerpanden verworven in Berlijn, Hannover, Stuttgart en Frankfurt; in de planning staan de komende maanden onder meer Hamburg en Leipzig, meldt Automotive News Europe. “Het is voor ons wezenlijk om de positie van Audi in belangrijke steden veilig te stellen:, licht een Audi-woordvoerder toe. “We willen ons merkimago versterken door middel van exclusieve presentatie in economisch belangrijke hotspots.” Hoeveel geld Audi moet afdragen aan Volkswagen wil het merk niet bekend maken. Eerder al lieten de Ingolstadters weten hun merkpresentatie ook buiten Duitsland op een hoger plan te willen brengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding