Ook 4×4 crossover bij Ford

Het modelprogramma van Ford Europa wordt begin 2008 uitgebreid met de nieuwe Kuga.

Vanaf 13 september wordt op de IAA in Frankfurt een preview van de productieversie van de Kuga gepresenteerd, een ‘compacte en opvallende 4×4 crossover’. "Met de introductie van de Ford Kuga doen we precies datgene wat we op de Autosalon van Parijs in 2006 beloofden: binnen twee jaar een nieuw stijlvol model op de markt brengen op basis van de conceptauto Ford iosis X", aldus topman John Fleming van Ford Europa. Imagobewuste klanten voor dit type auto zouden op zoek zijn naar een eigenzinnige auto met indrukwekkende rijeigenschappen, zowel op de weg als in het terrein. De geheel nieuwe Ford Kuga wordt begin 2008 in productie genomen in de Ford-fabriek in het Duitse Saarlouis. De auto wordt vanaf het voorjaar van 2008 in geheel Europa geïntroduceerd. "Ik ben heel blij dat we de Ford Kuga aan ons groeiende assortiment in Europa kunnen toevoegen," zegt Fleming. "Deze auto laat opnieuw zien dat we vastberaden zijn onze auto’s met het nieuwe, onderscheidende design een bepaalde emotie en aantrekkingskracht mee te geven. We verwachten dat deze uitbreiding van ons aanbod veel nieuwe Ford-klanten op zal leveren, hetgeen ons dichter bij een blijvend succesvol bedrijfsresultaat zal brengen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ook 4×4 crossover bij Ford - Automobielmanagement.nl

Ook 4×4 crossover bij Ford

Het modelprogramma van Ford Europa wordt begin 2008 uitgebreid met de nieuwe Kuga.

Vanaf 13 september wordt op de IAA in Frankfurt een preview van de productieversie van de Kuga gepresenteerd, een ‘compacte en opvallende 4×4 crossover’. "Met de introductie van de Ford Kuga doen we precies datgene wat we op de Autosalon van Parijs in 2006 beloofden: binnen twee jaar een nieuw stijlvol model op de markt brengen op basis van de conceptauto Ford iosis X", aldus topman John Fleming van Ford Europa. Imagobewuste klanten voor dit type auto zouden op zoek zijn naar een eigenzinnige auto met indrukwekkende rijeigenschappen, zowel op de weg als in het terrein. De geheel nieuwe Ford Kuga wordt begin 2008 in productie genomen in de Ford-fabriek in het Duitse Saarlouis. De auto wordt vanaf het voorjaar van 2008 in geheel Europa geïntroduceerd. "Ik ben heel blij dat we de Ford Kuga aan ons groeiende assortiment in Europa kunnen toevoegen," zegt Fleming. "Deze auto laat opnieuw zien dat we vastberaden zijn onze auto’s met het nieuwe, onderscheidende design een bepaalde emotie en aantrekkingskracht mee te geven. We verwachten dat deze uitbreiding van ons aanbod veel nieuwe Ford-klanten op zal leveren, hetgeen ons dichter bij een blijvend succesvol bedrijfsresultaat zal brengen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding