Kroymans stopt met SsangYong-import Duitsland

Kroymans Corporation maakt bekend dat zij besloten heeft haar Duitse importactiviteiten onder de naam Ssangyong Motor Deutschland GmbH te beëindigen.

De beslissing om te stoppen met deze activiteiten is in goed overleg met de fabrikant genomen, zegt Kroymans. De specifieke marktomstandigheden in Duitsland en het op dit moment ontbreken van een direct antwoord daarop in de vorm van producten en prijspositionering die passend zijn voor de Duitse markt, hebben een cruciale rol gespeeld in dit proces. Kroymans blijft wel de SsangYong importactiviteiten voor Nederland en België voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kroymans stopt met SsangYong-import Duitsland - Automobielmanagement.nl

Kroymans stopt met SsangYong-import Duitsland

Kroymans Corporation maakt bekend dat zij besloten heeft haar Duitse importactiviteiten onder de naam Ssangyong Motor Deutschland GmbH te beëindigen.

De beslissing om te stoppen met deze activiteiten is in goed overleg met de fabrikant genomen, zegt Kroymans. De specifieke marktomstandigheden in Duitsland en het op dit moment ontbreken van een direct antwoord daarop in de vorm van producten en prijspositionering die passend zijn voor de Duitse markt, hebben een cruciale rol gespeeld in dit proces. Kroymans blijft wel de SsangYong importactiviteiten voor Nederland en België voortzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding