Peugeot verlaat Nederland

Xavier Peugeot, algemeen directeur van Peugeot Nederland, vertrekt per 1 oktober dit jaar.

Timothy Zimmerman (zie foto), momenteel directeur marketing en commercie bij de Banque PSA Finance, volgt hem op. Timothy Zimmerman (43, getrouwd, twee kinderen) heeft van 1986 tot 1998 diverse functies binnen het Peugeot-concern in Groot-Brittannië bekleed. Sinds 1998 werkte Zimmerman voor Automobiles Peugeot in Frankrijk, ondermeer als regiodirecteur in Tours en vervolgens directeur fleet & business sales in Parijs. Xavier Peugeot blijft binnen het concern, volgens een woordvoerder. Welke functie de Peugeot-telg krijgt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot verlaat Nederland - Automobielmanagement.nl

Peugeot verlaat Nederland

Xavier Peugeot, algemeen directeur van Peugeot Nederland, vertrekt per 1 oktober dit jaar.

Timothy Zimmerman (zie foto), momenteel directeur marketing en commercie bij de Banque PSA Finance, volgt hem op. Timothy Zimmerman (43, getrouwd, twee kinderen) heeft van 1986 tot 1998 diverse functies binnen het Peugeot-concern in Groot-Brittannië bekleed. Sinds 1998 werkte Zimmerman voor Automobiles Peugeot in Frankrijk, ondermeer als regiodirecteur in Tours en vervolgens directeur fleet & business sales in Parijs. Xavier Peugeot blijft binnen het concern, volgens een woordvoerder. Welke functie de Peugeot-telg krijgt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding