Harrie van der Schoot naar Afrika en MO

Harrie van der Schoot, teamleider Training Development Aftersales van TTA International uit Dordrecht, is benoemd tot Regional Technical Training Manager van General Motors voor Afrika en het Midden Oosten.

Van der Schoot verlaat TTA International na twaalf jaar om zijn carrière in het Midden Oosten voort te zetten. Van der Schoot zal in opdracht van General Motors Africa & Middle East verantwoordelijk zijn voor de aftersalestraining van zes GM-merken: Cadillac, Chevrolet, Hummer, GMC, Saab en Opel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Harrie van der Schoot naar Afrika en MO - Automobielmanagement.nl

Harrie van der Schoot naar Afrika en MO

Harrie van der Schoot, teamleider Training Development Aftersales van TTA International uit Dordrecht, is benoemd tot Regional Technical Training Manager van General Motors voor Afrika en het Midden Oosten.

Van der Schoot verlaat TTA International na twaalf jaar om zijn carrière in het Midden Oosten voort te zetten. Van der Schoot zal in opdracht van General Motors Africa & Middle East verantwoordelijk zijn voor de aftersalestraining van zes GM-merken: Cadillac, Chevrolet, Hummer, GMC, Saab en Opel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding