Financiële topman BMW gaat marketing doen

In de top van BMW gaan op 1 oktober twee functionarissen van functie verwisselen. Krause gaat verkoop en marketing doen en Ganal gaat financiën doen.

Volgens Norbert Reithofer, de ceo, hebben beiden hun werk uitmuntend gedaan en nu gaan ze hun ervaringen inbrengen in nieuwe posities. Stefan Krause, nu dus nog de financiële man, en BMW hebben de laatste tijd veel kritiek gekregen op de het ‘hedge’ beleid ten aanzien van de sterke euro. BMW gaf er de voorkeur aan te hopen dat de dollar zich wel zou herstellen, meldt Automotive News Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Financiële topman BMW gaat marketing doen - Automobielmanagement.nl

Financiële topman BMW gaat marketing doen

In de top van BMW gaan op 1 oktober twee functionarissen van functie verwisselen. Krause gaat verkoop en marketing doen en Ganal gaat financiën doen.

Volgens Norbert Reithofer, de ceo, hebben beiden hun werk uitmuntend gedaan en nu gaan ze hun ervaringen inbrengen in nieuwe posities. Stefan Krause, nu dus nog de financiële man, en BMW hebben de laatste tijd veel kritiek gekregen op de het ‘hedge’ beleid ten aanzien van de sterke euro. BMW gaf er de voorkeur aan te hopen dat de dollar zich wel zou herstellen, meldt Automotive News Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding