Hella exclusieve handelspartner Visteon-verlichting

Hella en de joint-venture Behr Hella Service worden per 1 januari 2008 in Europa de handelspartner van Visteon-producten voor de onafhankelijke onderdelenmarkt.

Hella zal exclusief de distributie van verlichtingsdelen overnemen; Behr Hella Service wordt handelspartner voor Visteon producten voor airco en motorkoeling. In de productgroepen Verlichting neemt Hella in eerste instantie circa 250 koplampen, mistlampen, achter- en knipperlichten in het programma op. Daarna wordt het portfolio stap voor stap uitgebreid met meer producten uit het toekomstige eerste uitrustingsprogramma van Visteon. In Europa behoren onder meer Audi, Citroen, Ford, Land Rover, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volkswagen tot Visteons OEM-klanten. De verlichtingsproducten zullen onder de merknaam Hella in de markt worden gezet. In het productprogramma Thermomanagement neemt Behr Hella Service meer dan driehonderd Visteon-producten voor motorkoeling en airco over voor automodellen van onder meer Ford, Volvo, Renault, Skoda en Fiat. De distributie gebeurt onder het merk Behr Hella Service.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hella exclusieve handelspartner Visteon-verlichting - Automobielmanagement.nl

Hella exclusieve handelspartner Visteon-verlichting

Hella en de joint-venture Behr Hella Service worden per 1 januari 2008 in Europa de handelspartner van Visteon-producten voor de onafhankelijke onderdelenmarkt.

Hella zal exclusief de distributie van verlichtingsdelen overnemen; Behr Hella Service wordt handelspartner voor Visteon producten voor airco en motorkoeling. In de productgroepen Verlichting neemt Hella in eerste instantie circa 250 koplampen, mistlampen, achter- en knipperlichten in het programma op. Daarna wordt het portfolio stap voor stap uitgebreid met meer producten uit het toekomstige eerste uitrustingsprogramma van Visteon. In Europa behoren onder meer Audi, Citroen, Ford, Land Rover, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volkswagen tot Visteons OEM-klanten. De verlichtingsproducten zullen onder de merknaam Hella in de markt worden gezet. In het productprogramma Thermomanagement neemt Behr Hella Service meer dan driehonderd Visteon-producten voor motorkoeling en airco over voor automodellen van onder meer Ford, Volvo, Renault, Skoda en Fiat. De distributie gebeurt onder het merk Behr Hella Service.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding