Profile in netwerk Europese bandenservice

Samen met vier andere ketens heeft Profile Tyrecenter een Europees samenwerkingsverband opgericht.

Doel is klanten uit de bedrijfswagen- en transportmarkt een sterk Europees netwerk aan te kunnen bieden voor bandenservice, inclusief 24/7 bandenpechservice. Ook het delen van kennis behoort tot de doelstellingen. Het samenwerkingsverband draagt de naam TEN: Tyre European Network. Het beschikt over meer dan 2.100 aangesloten vestigingen. Medeoprichters zijn behalve Profile Tyrecenter (Nederland, België, Roemenië) ook Top Service Team uit Duitsland, SEAS24 uit Spanje/Portugal, Tyrenet uit het Verenigd Koninkrijk en Tyre Team uit Italië. Op dit moment zouden er “vergaande gesprekken” lopen met nieuwe leden uit andere landen. René van Maasakkers, in 1989 mede-oprichter van Profile Tyrecenter in Nederland, is initiatiefnemer en voorzitter van TEN. Hij noemt de oprichting een logische stap. “Transportbedrijven rijden steeds meer pan-Europees. Met TEN gaan we onze service op een nog hoger kwaliteitsniveau brengen en standaardiseren. Daarnaast zien we dat fleetowners steeds meer pan-Europese tenders uitschrijven. Ook hier willen we adequaat op kunnen inschrijven,”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Profile in netwerk Europese bandenservice - Automobielmanagement.nl

Profile in netwerk Europese bandenservice

Samen met vier andere ketens heeft Profile Tyrecenter een Europees samenwerkingsverband opgericht.

Doel is klanten uit de bedrijfswagen- en transportmarkt een sterk Europees netwerk aan te kunnen bieden voor bandenservice, inclusief 24/7 bandenpechservice. Ook het delen van kennis behoort tot de doelstellingen. Het samenwerkingsverband draagt de naam TEN: Tyre European Network. Het beschikt over meer dan 2.100 aangesloten vestigingen. Medeoprichters zijn behalve Profile Tyrecenter (Nederland, België, Roemenië) ook Top Service Team uit Duitsland, SEAS24 uit Spanje/Portugal, Tyrenet uit het Verenigd Koninkrijk en Tyre Team uit Italië. Op dit moment zouden er “vergaande gesprekken” lopen met nieuwe leden uit andere landen. René van Maasakkers, in 1989 mede-oprichter van Profile Tyrecenter in Nederland, is initiatiefnemer en voorzitter van TEN. Hij noemt de oprichting een logische stap. “Transportbedrijven rijden steeds meer pan-Europees. Met TEN gaan we onze service op een nog hoger kwaliteitsniveau brengen en standaardiseren. Daarnaast zien we dat fleetowners steeds meer pan-Europese tenders uitschrijven. Ook hier willen we adequaat op kunnen inschrijven,”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding