Jaguar en Land Rover binnen twee maanden weg

Binnenkort komt er meer duidelijkheid over de toekomst van de luxe Ford-dochters.

John Fleming, de Europese topman van Ford, hoopt dat de verkoop van de twee luxe merken binnen twee maanden afgerond zal zijn. Dat heeft hij in een interview laten weten. Bovendien deelde Fleming mee dat beide merken naar één en dezelfde koper gaan. Al enige tijd circuleren geruchten dat het Indiase Tate de voornaamste kandidaat is maar er is ook belangstelling van verschillende investeringsbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaguar en Land Rover binnen twee maanden weg - Automobielmanagement.nl

Jaguar en Land Rover binnen twee maanden weg

Binnenkort komt er meer duidelijkheid over de toekomst van de luxe Ford-dochters.

John Fleming, de Europese topman van Ford, hoopt dat de verkoop van de twee luxe merken binnen twee maanden afgerond zal zijn. Dat heeft hij in een interview laten weten. Bovendien deelde Fleming mee dat beide merken naar één en dezelfde koper gaan. Al enige tijd circuleren geruchten dat het Indiase Tate de voornaamste kandidaat is maar er is ook belangstelling van verschillende investeringsbedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding