Officiële opening BMW Welt

Vandaag (17 oktober) opent topman Norbert Reithofer onder het toeziend oog van achthonderd gasten het nieuwe experience centre BMW Welt. Er is ook een ‘car delivery centre’.

Het volgende grote moment is op 20 oktober om 10.00 uur. Dan wordt het centrum in München opengesteld voor de inwoners van München. Zij krijgen een unieke gelegenheid om de zaak van dichtbij te bekijken. Vanaf 23 oktober is BMW Welt open voor het publiek en de eerste auto’s zullen dan worden afgeleverd aan klanten die dat willen. Men verwacht jaarlijks in BMW Welt 45 duizend auto’s af te leveren aan klanten en in totaal zo’n 850 duizend bezoekers per jaar te ontvangen. BMW Welt is een nieuwe mijlpaal voor München door zijn progressieve architectuur. Het centrum toont ‘the art of being BMW’ zoals Autostad dat doet voor de Volkswagen Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Officiële opening BMW Welt - Automobielmanagement.nl

Officiële opening BMW Welt

Vandaag (17 oktober) opent topman Norbert Reithofer onder het toeziend oog van achthonderd gasten het nieuwe experience centre BMW Welt. Er is ook een ‘car delivery centre’.

Het volgende grote moment is op 20 oktober om 10.00 uur. Dan wordt het centrum in München opengesteld voor de inwoners van München. Zij krijgen een unieke gelegenheid om de zaak van dichtbij te bekijken. Vanaf 23 oktober is BMW Welt open voor het publiek en de eerste auto’s zullen dan worden afgeleverd aan klanten die dat willen. Men verwacht jaarlijks in BMW Welt 45 duizend auto’s af te leveren aan klanten en in totaal zo’n 850 duizend bezoekers per jaar te ontvangen. BMW Welt is een nieuwe mijlpaal voor München door zijn progressieve architectuur. Het centrum toont ‘the art of being BMW’ zoals Autostad dat doet voor de Volkswagen Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding