GM neemt stokje toch weer over van Toyota

General Motors en Toyota hebben opnieuw stuivertje gewisseld als grootste autoverkoper ter wereld.

GM verkocht in het derde kwartaal van dit jaar 2,38 miljoen auto’s terwijl Toyota uitkwam op 2,34 miljoen. Over de eerste negen maanden gerekend staat General Motors nu met 7,06 miljoen auto’s ofwel tienduizend meer dan de Japanners (terug) aan de top. Over het eerste halfjaar was Toyota juist voor het eerst als grootste uit de bus gekomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

GM neemt stokje toch weer over van Toyota - Automobielmanagement.nl

GM neemt stokje toch weer over van Toyota

General Motors en Toyota hebben opnieuw stuivertje gewisseld als grootste autoverkoper ter wereld.

GM verkocht in het derde kwartaal van dit jaar 2,38 miljoen auto’s terwijl Toyota uitkwam op 2,34 miljoen. Over de eerste negen maanden gerekend staat General Motors nu met 7,06 miljoen auto’s ofwel tienduizend meer dan de Japanners (terug) aan de top. Over het eerste halfjaar was Toyota juist voor het eerst als grootste uit de bus gekomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding