‘Volkswagen zal onafhankelijk blijven functioneren’

Topman Martin Winterkorn denkt dat zijn concern ook na een eventuele overname door Porsche onafhankelijk zal kunnen blijven functioneren.

Volgens de ceo van Volkswagen AG is Volkswagen een van de bekendste en meest begeerde merken van de wereld. “Het merk vertegenwoordigt een immense waarde. Daar moet je behoedzaam mee omgaan”, zegt hij in Der Süddeutschen Zeitung. Winterkorn (zie foto) zou er geen problemen mee hebben binnenkort alleen nog maar chef van een dochteronderneming van Porsche te zijn. “Als het zover komt, ben ik altijd nog chef van een van de meest kansrijke autofabrikanten van de wereld. Overigens: mooie dochters laten de moeder er vaak ook beter uitzien.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Volkswagen zal onafhankelijk blijven functioneren’ - Automobielmanagement.nl

‘Volkswagen zal onafhankelijk blijven functioneren’

Topman Martin Winterkorn denkt dat zijn concern ook na een eventuele overname door Porsche onafhankelijk zal kunnen blijven functioneren.

Volgens de ceo van Volkswagen AG is Volkswagen een van de bekendste en meest begeerde merken van de wereld. “Het merk vertegenwoordigt een immense waarde. Daar moet je behoedzaam mee omgaan”, zegt hij in Der Süddeutschen Zeitung. Winterkorn (zie foto) zou er geen problemen mee hebben binnenkort alleen nog maar chef van een dochteronderneming van Porsche te zijn. “Als het zover komt, ben ik altijd nog chef van een van de meest kansrijke autofabrikanten van de wereld. Overigens: mooie dochters laten de moeder er vaak ook beter uitzien.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding