Seat opent nieuw Design Center

Seat heeft zijn nieuwe Design Center geopend. Het is het enige geïntegreerde centrum in zijn soort voor de Spaanse autoindustrie.

Het designcentrum, dat is gevestigd in het technical center, is het modernste innovatiecomplex wereldwijd in de automobielsector. Dankzij het nieuwe designcentrum heeft Seat de mogelijkheid om synergieën op het gebied van r&d optimaal te benutten om het element ‘design’, één van de belangrijkste kenmerken van de modellen van het Spaanse merk, nog nadrukkelijker naar voren te brengen. Het centrum is 5600 vierkante meter groot. Seat wil groeien naar ongeveer achthonderdduizend eenheden in 2018 en denkt dat vormgeving zeer belangrijk zal zijn om dat doel te halen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Seat opent nieuw Design Center - Automobielmanagement.nl

Seat opent nieuw Design Center

Seat heeft zijn nieuwe Design Center geopend. Het is het enige geïntegreerde centrum in zijn soort voor de Spaanse autoindustrie.

Het designcentrum, dat is gevestigd in het technical center, is het modernste innovatiecomplex wereldwijd in de automobielsector. Dankzij het nieuwe designcentrum heeft Seat de mogelijkheid om synergieën op het gebied van r&d optimaal te benutten om het element ‘design’, één van de belangrijkste kenmerken van de modellen van het Spaanse merk, nog nadrukkelijker naar voren te brengen. Het centrum is 5600 vierkante meter groot. Seat wil groeien naar ongeveer achthonderdduizend eenheden in 2018 en denkt dat vormgeving zeer belangrijk zal zijn om dat doel te halen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding