Eerste Ferrari themapark ter wereld komt in Abu Dhabi

Op 3 november is in Abu Dhabi de eerste steen gelegd waarmee de start werd gemarkeerd van de aanleg van het Ferrari thema park.

Het 250.000 m2 grote park, waarvan 80.000 m2 bebouwd, vormt onderdeel van een gezamenlijk project tussen Ferrari en ALDAR Properties PJSC en het wordt een basis voor ontdekkingen, gastvrijheid en schoonheid in relatie tot cultuur, smaak en de ware geest van Italië, als ook de legendarische automobielgeschiedenis, het gevoel en het erfgoed van Ferrari sportwagens en autosport. “Vandaag is de viering van de eerste stap op weg naar de verwezenlijking van het eerste Ferrari themapark ter wereld,” aldus Ahmed AlAl Sayegh, Voorzitter van ALDAR Properties. Wanneer het project in 2009 voltooid is, zal de attractie amusement voor het gehele gezin bieden, met onder meer hypermoderne, hightech theaters, een verscheidenheid aan rijopleidingen (zowel voor kinderen als volwassenen), een Ferrari-tentoonstelling en actieve leercentra, naast uiteraard voorziening voor eten en drinken alsmede entertainment. Tot de 24 attracties van het park behoren achtbanen, zowel uiterst avontuurlijk als ook geschikt voor kinderen. Deze zullen hoog de lucht in gaan, maar de ‘passagiers’ ook door de gebouwen heen voeren. In het centrum van het park wordt een geavanceerd en fraai circuit ontworpen voor rijopleidingen, waar ook de eerste Formule 1 race van Abu Dhabi in 2009 zal worden georganiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste Ferrari themapark ter wereld komt in Abu Dhabi - Automobielmanagement.nl

Eerste Ferrari themapark ter wereld komt in Abu Dhabi

Op 3 november is in Abu Dhabi de eerste steen gelegd waarmee de start werd gemarkeerd van de aanleg van het Ferrari thema park.

Het 250.000 m2 grote park, waarvan 80.000 m2 bebouwd, vormt onderdeel van een gezamenlijk project tussen Ferrari en ALDAR Properties PJSC en het wordt een basis voor ontdekkingen, gastvrijheid en schoonheid in relatie tot cultuur, smaak en de ware geest van Italië, als ook de legendarische automobielgeschiedenis, het gevoel en het erfgoed van Ferrari sportwagens en autosport. “Vandaag is de viering van de eerste stap op weg naar de verwezenlijking van het eerste Ferrari themapark ter wereld,” aldus Ahmed AlAl Sayegh, Voorzitter van ALDAR Properties. Wanneer het project in 2009 voltooid is, zal de attractie amusement voor het gehele gezin bieden, met onder meer hypermoderne, hightech theaters, een verscheidenheid aan rijopleidingen (zowel voor kinderen als volwassenen), een Ferrari-tentoonstelling en actieve leercentra, naast uiteraard voorziening voor eten en drinken alsmede entertainment. Tot de 24 attracties van het park behoren achtbanen, zowel uiterst avontuurlijk als ook geschikt voor kinderen. Deze zullen hoog de lucht in gaan, maar de ‘passagiers’ ook door de gebouwen heen voeren. In het centrum van het park wordt een geavanceerd en fraai circuit ontworpen voor rijopleidingen, waar ook de eerste Formule 1 race van Abu Dhabi in 2009 zal worden georganiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding