Drie nominaties Fleet Innovatie Prijs

Drie kandidaten dingen mee naar de Fleet Innovatie Prijs 2007. Die wordt uitgereikt tijdens de Fleet Management Expo 2007 (6 en 7 december in Euretco Expo Center).

De genomineerden zijn: – Shell Nederland Verkoopmaatschappij (Shell Diesel met fuel economy formule); – Travelcard Nederland (tankpassysteem om te komen tot een besparing op de brandstofkosten door ander tankgedrag); – Mobility Mixx (nieuw product waarmee de werkgever de autocomponent eerlijker kan verdelen en dat een positief effect heeft op de CO2-uitstoot). De Fleet Innovatie Prijs 2007 wordt op vrijdag 7 december tijdens de ‘Fleet Innovatie Lunch’ uitgereikt door juryvoorzitter Vic Vooys. Het evenement is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor (kostenloos) beurs- en seminarbezoek: www.fleet-management-expo.nl Overigens vindt tegelijk Taxi Expo 2007 plaats ( www.taxi-expo.nl ). Ook hieraan is een innovatieprijs verbonden. Er zijn vier kandidaten genomineerd: Sociaal Fonds Taxi met de toolkit ‘Veilig in de taxi’; Aanpassingsbedrijf Bierman met de NEW WAV conversion kit voor Caddy’s; Taxitronic met het Barclay Infolite interactieve informatiepaneel; VDL Kusters met het ‘Future Fix’-flexibele stoelensysteem voor taxibusjes. Ook deze beurs is gratis te bezoeken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie nominaties Fleet Innovatie Prijs - Automobielmanagement.nl

Drie nominaties Fleet Innovatie Prijs

Drie kandidaten dingen mee naar de Fleet Innovatie Prijs 2007. Die wordt uitgereikt tijdens de Fleet Management Expo 2007 (6 en 7 december in Euretco Expo Center).

De genomineerden zijn: – Shell Nederland Verkoopmaatschappij (Shell Diesel met fuel economy formule); – Travelcard Nederland (tankpassysteem om te komen tot een besparing op de brandstofkosten door ander tankgedrag); – Mobility Mixx (nieuw product waarmee de werkgever de autocomponent eerlijker kan verdelen en dat een positief effect heeft op de CO2-uitstoot). De Fleet Innovatie Prijs 2007 wordt op vrijdag 7 december tijdens de ‘Fleet Innovatie Lunch’ uitgereikt door juryvoorzitter Vic Vooys. Het evenement is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor (kostenloos) beurs- en seminarbezoek: www.fleet-management-expo.nl Overigens vindt tegelijk Taxi Expo 2007 plaats ( www.taxi-expo.nl ). Ook hieraan is een innovatieprijs verbonden. Er zijn vier kandidaten genomineerd: Sociaal Fonds Taxi met de toolkit ‘Veilig in de taxi’; Aanpassingsbedrijf Bierman met de NEW WAV conversion kit voor Caddy’s; Taxitronic met het Barclay Infolite interactieve informatiepaneel; VDL Kusters met het ‘Future Fix’-flexibele stoelensysteem voor taxibusjes. Ook deze beurs is gratis te bezoeken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding