Bentley boekt recordwinst

VW-dochter Bentley denkt dit jaar 150 miljoen euro winst te maken.

Dat tekende Welt am Sonntag op uit de mond van topman Franz-Josef Paefken. Het bedrijf wil tienduizend auto's verkopen en de afzet de komende jaren laten groeien naar twaalfduizend. Bentley draaide in 2004 voor het eerst sinds het tot Volkswagen behoort (1998) break-even.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bentley boekt recordwinst - Automobielmanagement.nl

Bentley boekt recordwinst

VW-dochter Bentley denkt dit jaar 150 miljoen euro winst te maken.

Dat tekende Welt am Sonntag op uit de mond van topman Franz-Josef Paefken. Het bedrijf wil tienduizend auto's verkopen en de afzet de komende jaren laten groeien naar twaalfduizend. Bentley draaide in 2004 voor het eerst sinds het tot Volkswagen behoort (1998) break-even.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding