Wolfgang Porsche voorzitter rvc Porsche AG

Wolfgang Porsche (64) is ook voorzitter van de raad van commissarissen van het nieuwe moederbedrijf Porsche Automobil Holding SE.

De nieuwe constructie van de rvc is noodzakelijk geworden doordat de nieuwe holding formeel is ingeschreven in het handelsregister. Porsche AG is binnenkort een volle dochter van Porsche SE. Omdat de sportwagenfabrikant inmiddels meer dan tienduizend medewerkers heeft, is de rvc uitgebreid van twaalf naar zestien leden. Behalve Wolfgang Porsche hebben vanuit de aandeelhouders ook de volgende personen zitting: Josef Ahorner, Ulrich Lehner, Ferdinand K. Piëch, Ferdinand Piëch, Hans Michel Piëch, Ferdinand Oliver Porsche en Hans-Peter Porsche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wolfgang Porsche voorzitter rvc Porsche AG - Automobielmanagement.nl

Wolfgang Porsche voorzitter rvc Porsche AG

Wolfgang Porsche (64) is ook voorzitter van de raad van commissarissen van het nieuwe moederbedrijf Porsche Automobil Holding SE.

De nieuwe constructie van de rvc is noodzakelijk geworden doordat de nieuwe holding formeel is ingeschreven in het handelsregister. Porsche AG is binnenkort een volle dochter van Porsche SE. Omdat de sportwagenfabrikant inmiddels meer dan tienduizend medewerkers heeft, is de rvc uitgebreid van twaalf naar zestien leden. Behalve Wolfgang Porsche hebben vanuit de aandeelhouders ook de volgende personen zitting: Josef Ahorner, Ulrich Lehner, Ferdinand K. Piëch, Ferdinand Piëch, Hans Michel Piëch, Ferdinand Oliver Porsche en Hans-Peter Porsche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding