Frans lichtpunt voor Renault

Renault is er na maanden misère eindelijk in geslaagd op de Franse thuismarkt weer eens aardig uit de bus te komen.

In november verkocht Renault in Frankrijk 16,3 procent meer auto’s dan een jaar geleden waarmee het merk de beste prestatie van alle merken neerzette. ‘Dat komt vooral doordat Renault ook wel uit een diep dal kwam’ denkt de nationale organisatie van autofabrikanten CCFA. In totaal gingen de Franse autoverkopen in deze maand met 7,3 procent omhoog. Dat leidt er toe dat de markt over heel 2007 toch nog een positief beeld laat zien want over de eerste elf maanden liggen de verkopen nu 1,7 procent hoger dan in dezelfde periode in 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Frans lichtpunt voor Renault - Automobielmanagement.nl

Frans lichtpunt voor Renault

Renault is er na maanden misère eindelijk in geslaagd op de Franse thuismarkt weer eens aardig uit de bus te komen.

In november verkocht Renault in Frankrijk 16,3 procent meer auto’s dan een jaar geleden waarmee het merk de beste prestatie van alle merken neerzette. ‘Dat komt vooral doordat Renault ook wel uit een diep dal kwam’ denkt de nationale organisatie van autofabrikanten CCFA. In totaal gingen de Franse autoverkopen in deze maand met 7,3 procent omhoog. Dat leidt er toe dat de markt over heel 2007 toch nog een positief beeld laat zien want over de eerste elf maanden liggen de verkopen nu 1,7 procent hoger dan in dezelfde periode in 2006.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding