Verkoop Jaguar en Land Rover aanstaande

Ford Motor zal mogelijk voor het einde van het jaar de verkoop van Jaguar en Land Rover bekendmaken.

Dat heeft topman Mulally gezegd. “We hebben waarschijnlijk iets te melden tegen het einde van het jaar of in het eerste deel van volgend jaar.” Ford heeft het aantal gegadigden teruggebracht tot drie. Daarbij horen de Indiase merken Tata Motors en Mahindra & Mahindra dat een team heeft gevormd met buyout-firma Apollo. Volgens analisten van Merrill Lynch zouden de twee merken samen anderhalf miljard dollar waard zijn. Ford wil er sinds de zomer vanaf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkoop Jaguar en Land Rover aanstaande - Automobielmanagement.nl

Verkoop Jaguar en Land Rover aanstaande

Ford Motor zal mogelijk voor het einde van het jaar de verkoop van Jaguar en Land Rover bekendmaken.

Dat heeft topman Mulally gezegd. “We hebben waarschijnlijk iets te melden tegen het einde van het jaar of in het eerste deel van volgend jaar.” Ford heeft het aantal gegadigden teruggebracht tot drie. Daarbij horen de Indiase merken Tata Motors en Mahindra & Mahindra dat een team heeft gevormd met buyout-firma Apollo. Volgens analisten van Merrill Lynch zouden de twee merken samen anderhalf miljard dollar waard zijn. Ford wil er sinds de zomer vanaf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding