‘Tata wint strijd om Jaguar en Land Rover’

Het Indiase Tata Motors heeft het winnende bod uitgebracht op de Ford-dochters Jaguar en Land Rover.

Dat bericht de Engelse krant Birmingham Post. Volgens het dagblad wordt de naam van Tata als nieuwe eigenaar later vandaag bekend gemaakt. Het zou gaan om een bedrag van zo’n twee miljard dollar. De Birmingham Post huist nabij de vestiging van Jaguar en Land Rover in de Engelse Midlands en zit dus in ieder geval fysiek dicht bij de bron. Maar een woordvoerder van Ford Motor Co. zegt dat de fabrikant geen plannen heeft om met mededelingen te komen over de verkoop van de twee premiummerken. De fabrikant zou nog steeds zijn planning volgen. Conform dat scenario is er pas begin 2008 nieuws te verwachten over de verkoop van Jaguar en Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Tata wint strijd om Jaguar en Land Rover’ - Automobielmanagement.nl

‘Tata wint strijd om Jaguar en Land Rover’

Het Indiase Tata Motors heeft het winnende bod uitgebracht op de Ford-dochters Jaguar en Land Rover.

Dat bericht de Engelse krant Birmingham Post. Volgens het dagblad wordt de naam van Tata als nieuwe eigenaar later vandaag bekend gemaakt. Het zou gaan om een bedrag van zo’n twee miljard dollar. De Birmingham Post huist nabij de vestiging van Jaguar en Land Rover in de Engelse Midlands en zit dus in ieder geval fysiek dicht bij de bron. Maar een woordvoerder van Ford Motor Co. zegt dat de fabrikant geen plannen heeft om met mededelingen te komen over de verkoop van de twee premiummerken. De fabrikant zou nog steeds zijn planning volgen. Conform dat scenario is er pas begin 2008 nieuws te verwachten over de verkoop van Jaguar en Land Rover.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding